Mix-dj die de sfeer perfect aanvoelt!

DRIVE-IN SHOW

Van compacte tot exclusieve drive in show, maar altijd met een dj die verzoekjes op de avond soepeltjes combineert (mixt) met jouw wensen, gewenste sfeer en de juiste dansvloerplaten.
Voor een feestje met piratenmuziek of een dj met genre 'en nou die handjes in de lucht', raden we een andere drive in show aan.

Wil je een dj die zelf de eighties, ninetees en zeroos muzikaal heeft meegemaakt en zelf ook graag rock, disco, urban of dance op zet dan ben je bij dj Sebastiaan aan het goede adres. Hij wordt veel gevraagd voor bruiloften en voor 40, 45 en 50 jarigen (Abraham) feesten.
De SO Disco verzoekplaatkaartjes liggen in de zaal zodat jouw gasten makkelijk de plaatjes kunnen aanvragen waar ze graag op dansen. Vaak passen die verzoekjes goed bij de sfeer die jij als gastheer/vrouw wilt! Jouw gasten blij, jij ook;)

SO Disco levert een hoogwaardige drive in show tegen een redelijke prijs, maar zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de dienstverlening. Dit blijkt een goede formule want de agenda van SO Disco zit altijd snel vol.


* Wanneer de feestlocatie verder is gelegen dan 20 kilometer buiten Borne (Overijssel) dan worden de extra kilometers belast met 50 cent per kilometer.

drive in, deejay en disco