Mix-dj die de sfeer perfect aanvoelt!

DRIVE-IN SHOW

Van compacte tot exclusieve drive in show, maar altijd met een dj die verzoekjes op de avond soepeltjes combineert (mixt) met jouw wensen, gewenste sfeer en de juiste dansvloerplaten.

Voor een feestje met piratenmuziek of een dj met genre 'en nou die handjes in de lucht', raden we een andere drive in show aan.

Wil je een dj die zelf de eighties, ninetees en zeroos muzikaal heeft meegemaakt en zelf ook graag rock, disco of dance op zet dan ben je bij dj Sebastiaan aan het goede adres. Hij wordt veel gevraagd voor bruiloften en voor 40, 45 en 50 jarigen (Abraham) feesten.

De SO Disco verzoekplaatkaartjes liggen altijd in de zaal zodat jouw gasten makkelijk de plaatjes kunnen aanvragen waar ze graag op dansen. Vaak passen die verzoekjes goed bij de sfeer die jij als gastheer/vrouw wilt! Jouw gasten blij, jij ook;)

SO Disco levert een hoogwaardige drive in show tegen een redelijke prijs, maar zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de dienstverlening. Dit blijkt een goede formule want de agenda van SO Disco zit altijd snel vol.

Opties

Compact DJ Show

Compact DJ Show

Deze show wordt vaak ingezet als er beperkte ruimte aanwezig is in bijvoorbeeld kroegen of kleinere zalen (tot circa 75 personen) en de sfeer qua muziek en lichten wel top verzorgd moet zijn. Afhankelijk van de beschikbare ruimte kun je dan kiezen tussen de zuilen of lichteffecten op statief.

LED-verlichte dj-booth - 2 moving heads - Professionele lichtsturing - Top HK Audio geluidssysteem voor 100 personen - 4,5 uur dj show - uitgebreid voorgesprek over voorkeuren (qua muziek) en wensen voor vulling van de avond (via Zoom) - eventueel aan te vullen met wireless led zaalverlichting, spiegelbol en/of rookmachine.

€ 425

Luxe DJ Show

Luxe DJ Show

De meest verkochte show. Deze zeer complete show wordt vaak ingezet bij trouwerijen en feesten tot circa 150 personen. De show is volledig muziekgestuurd en mooi afgewerkt. Indien gewenst vindt er altijd een gratis voorgesprek plaats om de details en wensen voor de avond door te nemen.

LED-verlichte dj-booth - 2x led-verlichte zuilen - 4 moving heads - Professionele lichtsturing - Rookmachine (fazer) - Top HK Audio geluidssysteem voor 150 personen - 4,5 uur dj show - uitgebreid voorgesprek over voorkeuren (qua muziek) en wensen voor vulling van de avond (via Zoom) - eventueel aan te vullen met wireless led zaalverlichting, lasers, spiegelbol-effect.

€ 495

Exclusive DJ Show

Exclusive DJ Show

OVER THE TOP groot feest! Dan moet je deze show hebben. Dik geluid, zaalvullende lichtshow en alle opties inclusief.

LED-verlichte dj-booth - 2x led-verlichte zuilen - 4 moving heads - Wireless led zaalverlichting - Lasers - Scanners - professionele lichtsturing - Rookmachine (fazer) - Top HK Audio geluidssysteem voor 200 personen - 4,5 uur dj show - uitgebreid voorgesprek over voorkeuren (qua muziek) en wensen voor vulling van de avond (via Zoom).

€ 695

* Wanneer de feestlocatie verder is gelegen dan 20 kilometer buiten Borne (Overijssel) dan worden de extra kilometers belast met 50 cent per kilometer. 

Voor restaurant de Aelderstroom wordt de luxe show zodanig aangepast dat er extra kleinere moving heads en scanners worden gebruikt en 4x wireless par spots.  

drive in, deejay en disco