Mix-dj die de sfeer perfect aanvoelt!

DJ SEBACE

Opgegroeid in het kleine dorp Everdingen leerde Sebastiaan het mixen van muziek waarderen door zijn zus, die dagelijks aan de radio gekluisterd zat. Veronica en Stad Radio Culemborg waren de onbetwiste favorieten. In huize Olsman werden Ben Liebrands Grand Mixen nog tot diep in het nieuwe jaar grijsgedraaid. Dat heeft ongetwijfeld het zaadje geplant.

Als tiener organiseerde Sebastiaan zijn eerste feestjes en verzorgde hij op platenspelers, simpele cd-spelers en een mixertje de muziek. In die tijd werd ook de basis gelegd voor Sebastiaans muzikale voorkeur, door Rave Radio dat veel house draaide. Het soort house dat nu nog te horen is in bijvoorbeeld The Boomroom van SlamFM.

In zijn Groningse studententijd kwam het dj’en echt op gang toen Sebastiaan kennismaakte met een bevlogen house-dj met een onvoorstelbare platencollectie en een enorme muziekkennis. Sebastiaan draaide op studentenfeesten en ontwikkelde zo een neus voor lekkere dansplaten.

Muziek en dj’en bleef altijd aanwezig, zij het op een wat lager pitje, maar kreeg een nieuwe impuls na een verhuizing naar het oosten van het land. Inmiddels is Sebastiaan een veelgevraagde bruiloft-dj die nagenoeg elk weekend wel op een feest te vinden is met zijn eigen drive-in show SO Disco of ingehuurd door andere drive-in shows. Daarnaast draait hij regelmatig in het Hengelose poppodium Metropool waar hij de muziek verzorgt rondom concerten van grote artiesten en feesten.

Sebastiaan is de ultieme bruiloft-dj! Het bruidspaar een topavond bezorgen, rekening houden met voorkeuren van verschillende generaties gasten en inspelen op onverwachte wensen; dat vindt Sebastiaan het leukste wat er is. Hij is op zijn best wanneer hij verzoekjes van het publiek af kan wisselen met eigen keuzes om zo een heerlijk gevarieerde avond te verzorgen! Je doet hem een groot plezier door lekker veel nineties, rock, urban en dance op jullie verzoeklijstje te zetten. Hoe gekker hoe beter en een fout thema feest slaagt altijd. 

Als jong en oud allemaal minstens één nummer op de dansvloer hebben gestaan, als iedereen wel iets van zijn smaak voorbij heeft horen komen en als het bruidspaar zich de benen uit het lijf heeft gedanst, dan gaat DJ Sebastiaan tevreden naar huis!

DJ Sebastiaan is ook te huur zonder de apparatuur. Zijn tarief start vanaf 365 euro (incl btw) per 4,5 uur.

drive in, deejay en disco